Reisadvies op maat

Zonder zorgen op reis

Ga met vertrouwen op reis dankzij
Snoezels on the Road

Op reis gaan is volop genieten! Maar toch kan dit soms ook erg spannend zijn. Je wilt namelijk zeker alles gezien hebben, de onontdekte parels meepikken en als het kan overnachten in een unieke accommodatie. Het plannen van een reis kan soms dus ook frustrerend en verwarrend zijn. Waar begin je? Hoeveel kost dat nu allemaal? En wat met al die tegenstrijdige info op het internet? 

Met de nodige reiservaring op zak staan wij voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Ontdek snel onze verschillende formules en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur.

Jouw droomvakantie begint hier!

Plan je reis

Hopelijk heb je heel wat reisinspiratie kunnen opdoen op onze website! Nu je weet waar je heen wilt en hoe, is het tijd om alles te boeken. Maar waar? Wij delen hier onze favoriete websites en partners die wij steeds gebruiken voor het plannen en boeken van onze reizen. Boek je iets via deze linkjes, dan steun je er ons trouwens ook nog eens mee! Want wanneer jij een aankoop doet, krijgen wij een kleine vergoeding. Maar wat jij betaalt blijft hetzelfde! Win-win voor iedereen 🙂

 

Accommodatie

 • Booking.com: Hier vind je het grootste aanbod in accommodaties. Voor elke bestemming vind je er hotels, hostels of leuke appartementen. En hoe vaker je booking.com gebruikt, hoe meer korting je kunt krijgen.
 • Hostelword.com: De grootste collectie in hostels over heel de wereld.
 • Trivago.be: Handige zoekmachine om op zoek te gaan naar de beste hotels en deze te vergelijken zodat je zeker geen deals misloopt!

Transport

 • Sunnycars.com: Een bekroonde autovergelijkingswebsite waarop klanten wereldwijd auto’s kunnen vinden, vergelijken en huren met steeds de optie om een inclusieve autoverzekering te nemen.
 •  Rentalcars.com: Met meer dan 60.000 bestemmingen om uit te kiezen vind je ongetwijfeld de juiste auto voor jouw rondreis. Ook hier inclusief autoverzekering.
 • 12Go: De beste website als het aankomt op publiek transport. Of je nu een trein, bus of ferry moet nemen, hier vind je de beste verbindingen wereldwijd en boek je vlot je ticket onlineS

Vluchten

 • Skyscanner.com: Onze favoriete tool om goedkope vluchten te boeken. Ongeacht waar je heen wilt, hier kun je makkelijk vluchten vergelijken per dag of maand en boeken.
 • Google Flights: Een andere, super handige vergelijkingswebsite om de beste en goedkoopste vluchten te vinden wereldwijd.

Activiteiten & excursies

 • Getyourguide.com: Hier boeken wij al onze activiteiten, tours of gidsen voor tijdens onze reizen. Altijd goed georganiseerd en we hebben nog nooit een slechte ervaring gehad. Een aanrader!
 • Viator.com: Een gelijkaardige website die we aanvullend gebruiken. Hier vind je soms andere tours of betere deals dus het kan nuttig zijn te vergelijken.

Andere handige websites

 • Airalo.com: De beste verdeler op het vlak van e-sims. Installeer je makkelijk online en je hebt direct mobiele data bij aankomst op jouw bestemming. Handig voor als je je hotel moet zoeken of een Uber wilt boeken.


Reisadvies op maat (+ inpaklijst!)

rondreis thailand

Je hebt veel goede ideeën en plannen voor je volgende (wereld)reis! Vol enthousiasme schuim je het internet af, maar hoe langer je zoekt hoe meer vragen er net bij komen! Je wilt je tijd niet verspillen aan het eindeloos zoeken op het web of scrollen op sociale media. Kon je maar al je vragen stellen aan iemand die alles weet van reizen …

Dan bij je bij ons aan het juiste adres! In een 1-op-1 online videogesprek van 45 minuten gaan we graag dieper in op al je reisvragen. Wat kan je precies verwachten?

 • Je vult op voorhand een formulier/vragenlijst in waar je het over wilt hebben! Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op het gesprek.
 • Jij bepaalt waar het over gaat! Tijdens het gesprek krijg je alle ruimte om je vragen te stellen. Geen vraag of bezorgdheid is te gek.
 • We gaan dieper in op jouw noden en wensen, waarbij je een persoonlijk én eerlijk reisadvies krijgt. Dit zal je niet op het internet vinden!
 • Na het gesprek krijg je een beknopte samenvatting van het gesprek + een gratis inpaklijst!
 • Hebben we niet direct een antwoord op jouw vraag tijdens het gesprek, dan zoeken we het voor je uit en bezorgen we het je later via mail.
 • Na afloop van het gesprek krijg je ook nog een gratis inpaklijst zodat jij zonder zorgen op reis kunt vertrekken.

   


Maak hier je afspraak!

Stuur ons snel een e-mail en we leggen samen een moment vast! 

€39,95 incl. BTW & gratis inpaklijst!