Unieke verblijven

Wegdromen op de mooiste plaatsen 

Tijdens onze reizen gaan we graag op zoek naar de leukste en uniekste adresjes om te verblijven. Rondreizen in een camper, slapen in een drijvende bungalow of de meest luxueuze resorts met een privé zwembad, er is voor elk wat wils. Hieronder vind je onze persoonlijke ervaringen en hoe het jouw volgende bestemming extra bijzonder kan maken.

Damme - België

Maïsterplan

Verdwalen in een doolhof is al een uitdaging op zich, maar als je dit combineert met een glamping ervaring dan heb je wel een heel unieke belevenis. Wens je even te onthaasten in de natuur, dan is deze maïsdoolhof in Damme de uitgelezen kans. Naast verdwalen zijn er tal van andere leuke activiteiten op deze bioboerderij en kan je er genieten van lokale streekproducten.

Palawan - Filipijnen

Slapen op een onbewoond eiland

Met Keeloma beleef je de ultieme ervaring in de Filipijnen. Deze organisatie biedt avontuurlijke reizigers de kans om enkele dagen door te brengen op onbewoonde eilanden tussen Coron en El Nido. Ontdek afgelegen stranden, snorkel in kristalhelder water en geniet van onvergetelijke zonsondergangen terwijl je helemaal één wordt met de natuur.  

Reisadvies op maat

Wens je een reis op maat? Heb je andere vragen over reizen? Aarzel niet om een afspraak te boeken en ontdek de wereld met vertrouwen dankzij Snoezels on the Road!