Unieke verblijven

Wegdromen op de mooiste plaatsen 

Tijdens onze reizen gaan we graag op zoek naar de leukste en uniekste adresjes om te verblijven. Rondreizen in een camper, slapen in een drijvende bungalow of de meest luxueuze resorts met een privé zwembad, er is voor elk wat wils. Hieronder vind je onze persoonlijke ervaringen en hoe het jouw volgende bestemming extra bijzonder kan maken.

Damme - België

Maïsterplan

Verdwalen in een doolhof is al een uitdaging op zich, maar als je dit combineert met een glamping ervaring dan heb je wel een heel unieke belevenis. Wens je even te onthaasten in de natuur, dan is deze maïsdoolhof in Damme de uitgelezen kans. Naast verdwalen zijn er tal van andere leuke activiteiten op deze bioboerderij en kan je er genieten van lokale streekproducten.

Canada

Kamperen in de Canadese wildernis

Canada is het land van de uitgestrekte natuur, prachtige meren en vele dieren. Om dit op en top te kunnen ervaren en het meeste uit jouw reis naar Canada te halen doe je dit het best door te kamperen! Zie het voor je: midden in de natuur, genietend van de omgeving aan een knapperend kampvuur onder de heldere sterrenhemel. Ontdek snel alles wat je moet weten over kamperen in Canada!

Reisadvies op maat

Wens je een reis op maat? Heb je andere vragen over reizen? Aarzel niet om een afspraak te boeken en ontdek de wereld met vertrouwen dankzij Snoezels on the Road!