Azië

Azië is met zijn 51 landen het grootste en meest diverse continent ter wereld. Hier vind je dan ook ongetwijfeld een bestemming naar jouw wensen. Dit continent omvat een schat aan culturen, landschappen en geschiedenis. Van de majestueuze Himalaya tot de kleurrijke koraalriffen van de Stille Oceaan. Van de eeuwenoude tempels van Angkor Wat tot de futuristische skyline van Singapore. Azië biedt een smeltkroes van tradities, talen en keukens die alle zintuigen prikkelen. Het diverse continent biedt landen aan voor elk budget en is gemakkelijk te bereizen, wat het een ideaal startpunt maakt voor je eerste verre reis. Hieronder vind je alvast de nodige inspiratie voor je volgende reis naar Azië!

Bestemmingen

Cambodja Angkor

Cambodja

Ontdek de eeuwenoude tempels van Angkor en laat je verbazen door het optimisme van de Cambodjaanse bevolking ondanks hun schrijnende geschiedenis.

Georgië

Sneeuwwitte bergtoppen, heerlijke wijn en eeuwenoude kloosters. Dit land is voor de avontuurlijke reiziger die graag weg van de gebaande paden reist.

Maleisië

Een smeltkroes van culturen en weelderige natuur. Hier liggen eeuwenoude jungles, paradijselijke stranden en moderne steden op jou te wachten.

Singapore

Een hypermoderne stadstaat bezaaid met groene oases. Laat je verrassen door de multiculturele bevolking en diversiteit van Singapore.

Thailand

Het land van de glimlach, betoverende tempels en overheerlijke streetfood. Ga eilandhoppen in het Zuiden of ontdek de rijstvelden en jungle in het Noorden.

Ontdek alle blogs over Azië

Reisadvies nodig?

Ontdek de wereld met vertrouwen dankzij Snoezels on the Road! Wij bieden persoonlijk reisadvies op maat, afgestemd op jouw unieke voorkeuren en behoeften. Reis zonder zorgen, dankzij persoonlijk reisadvies of zelfs met een op maat gemaakte route in handen!