Oceanië

Oceanië is het kleinste continent ter wereld en het continent met de minste inwoners, maar is desondanks enorm indrukwekkend. In totaal omvat Oceanië 14 landen, waarvan de bekendste Australië en Nieuw-Zeeland zijn. Dit zijn landen waar je nog gemakkelijk uren aan een stuk kunt rijden zonder ook maar iets van de bewoonde wereld tegen te komen. In Oceanië vind je unieke wildlife en landschappen die je nergens anders ter wereld zal tegenkomen en wat het helemaal waard maakt om naar de andere kant van de wereld te vliegen. Hieronder vind je alvast inspiratie voor je volgende avontuur naar dit unieke continent.

Bestemmingen

Australië

Ontdek het land Down Under! Van prachtige kustlijnen tot de ongerepte Outback is het een bestemming voor het hele jaar door. Spot kangoeroes, neem een surfles en verdwaal in regenwouden.

Nieuw-Zeeland

Ervaar een ongekende connectie met de natuur in het land van vulkanen, gletsjers en geisers. Ontdek het land van de kiwi en ervaar de ultieme vrijheid met de camper.

Ontdek alle blogs over Oceanië

Reisadvies nodig?

Ontdek de wereld met vertrouwen dankzij Snoezels on the Road! Wij bieden persoonlijk reisadvies op maat, afgestemd op jouw unieke voorkeuren en behoeften. Reis zonder zorgen, dankzij persoonlijk reisadvies of zelfs met een op maat gemaakte route in handen!