Ons verhaal

 

Welkom op onze reisblog 💙! We zijn blij dat je er bent en stellen ons graag even voor! Wij zijn Iris en Gert, twee Belgen met een hart voor reizen, fotografie en dit delen met de wereld. In 2022 besloten we na de pandemie dat het tijd was om onze dromen na te jagen en vertrokken we voor een reis van 9 maanden! We zagen hoeveel mooie plaatsen de wereld heeft te bieden en vonden dat we dit niet voor onszelf konden houden. Via onze Instagram inspireren wij je graag door de mooiste plekken op deze aarde in beeld te brengen. Reizen is voor ons een manier om jezelf te verrijken, te leren van andere culturen en jezelf soms uit je comfortzone halen. 

Onze aardbol heeft zoveel mooie plekken, klaar om (her)ontdekt te worden door jou! Tijdens onze reizen gaan we je graag voor, met de nodige ups en downs, en geven we je alles mee wat je moet weten om het plannen van jouw volgende reis een stukje eenvoudiger te maken. Op basis van onze eigen reiservaringen besloten we dan ook onze beste reistips en informatie met jou te delen en werd deze reisblog geboren.

Maar wie zijn wij? Ontdek hieronder alles over de snoezels.

Iris

Iris vindt niets zo leuk als de mooiste bestemmingen op beeld vast te leggen. Dat maakt haar dan ook de fotografe van de twee. Naast een liefde voor reizen en fotografie is Iris verzot op dieren, geen kat of hond ontsnapt aan een aaitje. Daarom is Iris haar favoriete reisbestemming een land waar je zowel wildlife als prachtige natuur kan vinden. Haar hart heeft ze verloren aan Canada, alhoewel ze tegen een parelwit strand ook geen ‘neen’ zal zeggen. Zolang ze maar kan blijven ontdekken en dit delen met de wereld, zal ze zich overal thuis voelen.

Gert

Met een achtergrond als ingenieur is Gert de techneut van de twee, en zorgt hij ervoor dat deze website vlot draait. Daarnaast vindt Gert niets zo fijn als het budgetbeheer te doen tijdens het reizen, en als het kan in een Excel. Gert zegt niet gauw 'neen' tegen ervaringen en houdt wel van een avontuur. Zijn favoriete reisbestemming is dan ook Nieuw-Zeeland, het land bij uitstek om te skydiven, bungeejumpen of raften. Maar zolang er lekker eten is, is Gert overal gelukkig.

werken met ons snoezels on the road

Reisadvies nodig?

Ontdek de wereld met vertrouwen dankzij Snoezels on the Road! Wij bieden persoonlijk reisadvies op maat, afgestemd op jouw unieke voorkeuren en behoeften. Reis zonder zorgen, dankzij persoonlijk reisadvies of zelfs met een op maat gemaakte route in handen!