Europa

Voor de mooiste parels in de wereld hoef je niet altijd ver te reizen. Ons continent is misschien niet het grootste continent ter wereld, maar biedt met zijn 51 landen voor ieder wat wils. Denk aan prachtige landschappen zoals de Alpen, de mooiste stranden aan de Middellandse Zee en indrukwekkende historische steden die elk hun geschiedenis vertellen. Elk land heeft zijn eigen authentieke cultuur wat het steeds een leuke ontdekkingstocht maakt. Of je nu slechts een weekend de tijd hebt of enkele maanden wilt rondreizen, in Europa vind je sowieso een land naar jouw hart.

Bestemmingen

Albanië - Alpen Teth

Albanië

Het verborgen juweel van de Balkan. Laat je verrassen door de betoverende landschappen, de oude geschiedenis en de gastvrije bevolking van Albanië.

Georgië

Sneeuwwitte bergtoppen, heerlijke wijn en eeuwenoude kloosters. Dit land is voor de avontuurlijke reiziger die graag weg van de gebaande paden reist

Italië

Het land van La Dolce Vita! Ga op ontdekkingstocht in de historische steden of ontdek de prachtige natuur en azuurblauwe kusten in de laars van Europa.

Spanje

Zonnige kusten, bruisende steden en heerlijke tapas . Laat je verrassen door de charme van het veelzijdige Spanje. Een bestemming voor heel het jaar door!

Ontdek alle blogs over Europa

Reisadvies nodig?

Ontdek de wereld met vertrouwen dankzij Snoezels on the Road! Wij bieden persoonlijk reisadvies op maat, afgestemd op jouw unieke voorkeuren en behoeften. Reis zonder zorgen, dankzij persoonlijk reisadvies of zelfs met een op maat gemaakte route in handen!